Despre Noi

 

S.C.” PERFECT MEDICAL" S.R.L, cu sediul în loc Sintion nr 684-jud Bihor, având numar de înregistrare la ORC Bihor J05/376/2008, C.I.F. RO 23251990
cod IBAN  nr      RO 02 INGB 0000 9999 0203 6614 deschis la Banca  ING BANK Sucursala Oradea. 

Produsebebe.ro este proprietatea PERFECT MEDICAL SRL. 
Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile noastre. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa produsebebe@gmail.com . 

produsebebe.ro este site-ul unde veti gasi toate produsele necesare ingrijirii copiilor dumneavoastra incepand din primele zile de viata.
Stim ce importanta este sanatatea copilului pentru fiecare parinte de aceea venim cu produse de cea mai inalta calitate si eficienta la cele mai bune preturi. 
Aparate de aerosoli, umidificatoare, salinizatoare, termometre de ultima generatie, toata aparatura necesara pentru ingrijirea in deplina siguranta a copilului dumneavoastra. In ce priveste siguranta copilului va oferim o gama de aparate de monitorizare a copilului si de asemenea patuturi, carucioare si scaune auto menite sa ofere comfort si siguranta in orice imprejurare.

Cele mai bune marci sunt prezente pe site-ul nostru si suntem deschisi la orice fel de propuneri pentru a face produsebebe.ro locul cumparaturilor dumneavoastra!