Intrebari frecvente

 

Nu e nevoie de cont, puteți face o comandă ca și utilizator neînregistrat dacă bifați această opțiune. Pentru a vă face un cont puteți accesa din partea de sus butonul Contul meu
 

Da, este un câmp obligatoriu, necesar pentru a vă putea contacta. Dacă nu aveți o adresă fie vă creați una fie faceți comanda telefonic.
 

Dacă alegeți la Tip Client Persoană Juridică vor apărea în dreapta câmpurile Firma, CUI, Cont și mai jos nr. inreg. reg. com. și banca.

E suficient să completați aceste câmpuri. 

  

În prezent Produsebebe.ro lucrează cu următoarele firme de curierat: Fan Courier, Nemo Curier, Transilvania Curier, Posta Romana
 

DA, livram cu POSTA ROMANA

 

Costurile standard  sunt 20  Lei cu Fan Courier. Aceste prețuri sunt valabile pentru localitățile pentru care nu se percep taxe pentru kilometri suplimentari.cu Posta Romana costul de transport este 16 RON. Cu Transilvania Curier transportul costa 19 RON. Cu NEMO CURIER transportul costa 20 RON. 

 

Termenul aproximativ de livrarein general este 24 ore.  După ce ați făcut comanda confirmarea exactă a livrării se va face telefonic.
 

Perioada de garanție a produselor este specificată pe site, în pagina produsului, pentru fiecare produs în parte. Termenul minim de garanție pentru produse, alte decât cele consumabile este de 2 ani.
 

Produsele care nu au fost folosite, demontate și montate și care au ambalajul complet și nedeteriorat pot fi returnate în condițiile prevăzute de lege. 

 

Firma/firmele unde se poate face service-ul pentru produsul achiziționat se găsește pe certificatul de garanție al produsului.

 

 

 Puteți achita folosind următoarele metode: plata cu cardul bifând opțiunea “Plata cu cardul”,la finalizarea comenzii veti fi directionat catre pagina bancii prin intermediul careia se face transferul bancar și va trebui sa completați câmpurile libere cu informațiile de pe cardul dvs. SAU ramburs, în momentul în care ajunge coletul la dvs. se achită suma aferentă curierului.
 

Anularea comenzii se poate face telefonic sau daca aveți cont pe site-ul nostru intrați în contul dvs, faceți click pe “Contul meu” apoi “Comenzile mele” si anulați comanda.
 

Modificarea comenzii se poate face telefonic  sau prin e-mail răspunzând la e-mailul de confirmare primit 
 

Puteți delega pe cine doriți dvs. să vă recepționeze coletul, e suficient să vă înțelegeți cu curierul în momentul în care vă sună să vă anunțe că urmează să vă livreze coletul.
 

Da, pentru a vă informa asupra disponibilității produselor și a termenului de livrare veți fi contactat de un reprezentant Produsebebe.ro

 

Da, va rugam sa luati legatura telefonic cu unul din operatorii nostrii si acesta va poate comunica daca comanda dvs indeplineste conditiile pentru a beneficia de transport gratuit (valori de peste 500 RON)